En kreativ mötesplats

Skrivet av:

Christina L Persson

Christina L Persson
Christina L Persson, samtalsterapeut, föredragshållare och journalist som inspirerar, kommunicerar och berör. www.dialogstudion.se

Det är för mig en självklarhet att varje människa har ett syfte, något som bor inom oss, som ger oss mening och behöver kommuniceras ut för att vi ska uppnå ett långsiktigt välbefinnande. En organisation identifierar mål och mening, ser över sin helhet, kommunikationskanaler arbetas fram för att förvalta affärsidé och innehåll på bästa sätt. Precis samma sak gäller för oss individer.

Det är precis det som knyter mig till Ytterjärna.

När jag får hjälp med att visuellt förverkliga mina tankar och idéer växer jag och kan kommunicera mitt uttryck fritt från rädsla och blockeringar. Då blir den kreativa lusten drivkraften i sig själv och en känsla av frihet infinner sig.

När jag, för ett par år sedan, stod inför att skapa en hemsida till min verksamhet hade jag inga problem med att hitta duktiga kreatörer och formgivare. År av egen erfarenhet från IT- och PR branschen gjorde att nätet var relativt stort. Jag hade en tydlig bild av hur ett samarbete skulle se ut men det visade sig vara svårare att hitta någon som naturligt delade mitt synsätt utifrån ett holistiskt perspektiv och förstod vikten av mänsklig kommunikation när den är sprungen ur vår egen sanning.

Efter samtal och möten insåg jag att kombinationen jag var på jakt efter inte var helt självklar. Min längtan efter att bli mött i förståelsen kring samspelet mellan kropp och själ var avgörande för mig för att ett stimulerande samarbete skulle ta form.

Genom en rad händelser styrde min kompass mig till Ytterjärna. Jag hade ingen som helst relation till Järna som plats annat än det jag hört andra berätta eller det jag själv läst om. Jag minns första gången jag kom dit. Det var vinter. Det var tyst. Det var vackert. Jag hoppades hjärtinnerligt att känslan skulle vara hela vägen in från parkeringen till mötet med byrån. Så blev det!

När jag får hjälp med att mötas i höga tankar blir jag kreativ och upplever att ingenting är omöjligt. Precis det jag själv hjälper mina klienter med i min roll som terapeut.
Jag njuter av att vara en del i ett sammanhang där en idé leder till en annan idé och längtan blir verklighet då vi använder oss av vår skaparkraft.

Övertygad om människans obegränsade potential och att vi alla kan och är så mycket mer än vad vi tror behöver jag själv ständigt underhålla min andliga livsfilosofi genom att spränga mina egna gränser och möta de rädslor som blockerar min väg.

Ja – det visade sig att Ytterjärna som plats, människorna, stillheten och det estetiska var precis det jag behövde för att få skjuts med min expansion och min utveckling.

Livet är spännande!

MÄNNISKORNA GÖR PLATSEN

Mitt Ytterjärna är en gästblogg där människorna, som genom sin relation till platsen är med och skapar Ytterjärna, får berätta sin berättelse.

MITT YTTERJÄRNA

Tips på evenemang, kurser och annat som händer i Ytterjärna.
Tack!
Din anmälan har tagits emot.
Oops! Något blev fel, prova igen. Om det inte fungerar kontakta oss på info@ytterjarna.se