En känsla av rikedom

Skrivet av:

Emma Bergqvist

I princip i hela mitt yrkesverksamma liv, tolv års tid, har jag valt att arbeta i Ytterjärna och jag har känt mig hemma varje dag. Jag har länge, ända sedan jag var tonåring, fascinerats av Ytterjärna och allt som hör dit. Verksamheterna, kulturen, människorna, kunskapen, estetiken, ja listan kan bli lång.

Influenserna från området har bidragit till min personliga utveckling och till min nyfikenhet till och positiva erfarenhet av det alternativa tankesättet.

Jag valde tidigt i livet att jag ville arbeta inom något som gör skillnad för andra människor och jag är stolt över att ha varit med och utvecklat Weleda som varumärke.

Jag har en stark tilltro till antroposofi och för mig är det viktigt med kvalitet i livet på flera plan vilket jag känner att antroposofin  inspirerar mig till och påminner mig att välja.

I min roll som förälder är jag mer än tacksam över att jag har fått möjlighet att leva i det jag gjort. Jag har känt en stark tillfredställelse när jag har tillgång till biodynamsika grönsaker, alternativ medicin, ullkläder och ljusfester till mina tre döttrar och jag är glad att jag har kunnat och kan erbjuda dom det under deras uppväxt.

Mitt liv hade inte känts lika rikt utan det som jag har fått med mig härifrån.

Emma Bergqvist
Nordisk marknadschef på Weleda AB

MÄNNISKORNA GÖR PLATSEN

Mitt Ytterjärna är en gästblogg där människorna, som genom sin relation till platsen är med och skapar Ytterjärna, får berätta sin berättelse.

MITT YTTERJÄRNA

Tips på evenemang, kurser och annat som händer i Ytterjärna.
Tack!
Din anmälan har tagits emot.
Oops! Något blev fel, prova igen. Om det inte fungerar kontakta oss på info@ytterjarna.se