Ytterjärna Hotell & Konferens

Vakna upp till skogens viskningar och kossornas avlägsna råmande i Ytterjärnas designhotell! Vi erbjuder allt ifrån enkelrum till sviter och du väljer själv om du trivs bäst i rött, grönt, gult eller blått. Börja dagen med en helekologisk frukostbuffé med råvaror från granngårdarna.

Vårt hotell är helt ekologiskt; allt från inredning, färgsättning, arkitektur, mat och vin andas ett kvalitetstänkande med omsorg om människa och miljö, skapat ur en medveten estetik som ger möjlighet för själen att andas.
Här kan ni konferera, träna, meditera, vandra, tänka eller bara vara.
Skriv färdigt ditt manus, bli klar med uppsatsen och tanka inspiration för livet därhemma!

Efter en natt i våra sköna sängar mellan ekologiska lakan finns det mycket att upptäcka på egen hand i omgivningarna för den som vill se mer av Ytterjärna: Det magnifika Kulturhuset, Trädgårdsparken, butiken i Robygge, Rosengården, äventyrslekplatsen, Skyspace av världskonstnären James Turrell, smådjuren på Nibble gård eller Saltå med café, butik och kvarn.

Till företag erbjuder vi vackra konferensrum som passar allt ifrån det intima mötet till den stora konferensen med femhundra personer. Träffas för samtal framför den öppna spisen i något av våra konferensrum, eller genom ett promenadmöte från rosenträdgården ner till det lilla vasshuset vid havet.

Öppettider

Evenemang på

Ytterjärna Hotell & Konferens

Just nu inga evenemang