Friday
8
March

Tema Biodynamiskt KUNSKAPANDE - föredrag och samtal

15:00

-

19:00

Skillebyholm

Plats:
Lindsalen, Skillebyholm

Vad är det för lärande Skillebyholm och det biodynamiska bjudit in oss till under åren och vad betyder det för oss just nu, i dagens värld? - Vad kan vi lära av varandras berättelser?

Varmt välkommen till en eftermiddag och kväll där vi påbörjar firandet av Skillebyholm 50 år! Vi gör det genom samtal och berättelser med fokus på återblick och genom det ett utforskande av vad Skillebyholm samt det biodynamiska har gett och ger i former av kunskap, lärande och viktiga värden.

Skillebyholms grundare Thomas Lüthi, samt skolans långtida trädgårdsmästare Hanna Saugbjerg och Martine Durand delar berättelser och glimtar från åren som gått. Ett gemensamt utforskande sker också som bygger på våra berättelser och minnen om vad som har varit och är viktigt för oss i förhållande till lärande, skolan och biodynamik.

Inbjudan för detta evenemang vänder sig primärt till alla er som på något sätt har en relation till Skillebyholm och/eller det biodynamiska förhållningssättet. Vi bjuder in er både som lyssnare och som aktiva deltagare, där era perspektiv är värdefulla för att påbörja den läroprocess som vi vill ge plats för under året genom de olika evenemangen.

Emilia Rekestad, processledare och odlingsentusiast, håller i ramarna för vår stund tillsammans.